onsdag 3. juni 2009

Jeg gleder meg til høsten!

Sommerens intense visitt til Østlandet denne Pinsen var et kjærkomment varsel om hva som forhåpentligvis er i vente om ikke så altfor lenge. Det skal bli skjønt med lange og late dager!

Men likevel sitter jeg her på kontoret og gleder meg intenst til høsten!! Ikke bare skal vi for første gang gi ut priser for å feire og vise frem gode samarbeid og prosjekter, men vi er også midt oppi et annet arrangement i samarbeid med Norsk Møteforum. Vi skal lage Møteforum for kultur og næring. Vi fasilitere en skikkelig markedsplass for enhver som har noe å selge, kjøpe, bytte (låne?) innen kulturliv, kunst, næringsliv, opplevelsesindustrien eller kultur/kreative næringene. Tidspunkt er ikke helt lagt, men det ser ut til å bli sent i høst.

I tillegg til dette kan folk i Rogaland vurdere om de vil være med på Kultur -Næring programmet vårt. Det er en videreføring av et utviklingsprogram vi hadde i fjor i Nord-Norge. Det løper over 5-6 måneder, ti fra kulturliv og ti fra næringsliv vil få plass, og vil samles på fem ulike relevante steder i regionen. Stikkord for opplegget er kommunikasjon, kreativitet, innovasjon, prosjektutvikling, selvutvikling, GROW, culture score card + + Før sommeren sender vi ut mer informasjon om dette

Som om ikke dette var nok, planlegger vi vår årlige studietur. Ting tyder på at student-, forskning- og ikke minst Kulturbyen Boston blir vår destinasjon. Sannsynlig blir dette tidlig på nyåret!

I tillegg legger vi en plan for andre ulike aktiviteter, blant annet skal vi lansere et informasjon/inspirasjonshefte for bedrifter som er nysgjerrige på kunstinnkjøp. Så følg med, følg med!

Nyt forsommeren!

Skrevet av Elizabeth 03.06.09

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar