torsdag 1. juli 2010

Kjære blogleser


Nå nærmer sommerferien seg, og vi har lagt bak oss nok et aktivt halvår.Stikkord som kan beskrive dette halvåret er: Studietur til Boston, Kunststafett i Ukeavisen Ledelse, Morgendagens kunstsamlere, Styreraffineriet, Konferanse om kulturnæringene, Ny medlemsordning, Styrket nettsatsing, Sosiale medier, Nytt nodenettverk, Culture Score Card i ny norsk og internasjonal webutgave – blant annet.

Til høsten skjer det også mye spennende. Vi ser frem til konferansene Museer og kulturminner som motor i reiselivet 21. september på Lillehammer, et samarbeid mellom oss, HSH og Nærings- og Handelsdepartementet, og Kulturbasert næring som stedsutvikler i Nordfjordeid 2. og 3. november, et samarbeid mellom oss, VAKN og Eid kommune. Vi planlegger også en ny versjon av konferansen Kunst & Kapital, i samarbeid med BI og Kunsthøgskolen i Oslo, men den kommer ikke før over nyttår 2011.


Så 25.november kommer ett av årets høydepunkt: Møteforum for Kultur og Næringsliv, i Oslo – en dag fullspekket med én til én møter mellom kultur og næringsliv. Konkret, inspirerende og – som ett av våre medlemmer Selvaag ASA sa det etter fjorårets utgave: ”En dag med aha-opplevelser – dette har jeg bruk for”. Her må du rett og slett bare være med!

I oktober leverer vi mye ny kunnskap! Da kommer resultatene av to forsknings- og utredningsarbeider vi har bestilt fra Agderforskning og Perduco Kultur. Her fokuseres det på samarbeidsformer mellom næring og kultur. Hvor utbredt er samarbeidet? Hva er motivene? Hva er erfaringene?

Sent i høst presenterer vi et helt nytt produkt: Visjon 2011 – et konjunkturbarometer for kultur og næring. Her gir vi deg det nye, tendensene, kunnskapen og erfaringene, kombinert med praktisk, jordnært nyttestoff. Våre bedrift-pluss medlemmer er de første som vil få tilgang til dette.

Sammen med nodene våre vil vi tilby en rekke arrangementer – seminarer, nettverksmøter, konferanser osv. - i alle landsdeler også denne høsten.

Sammen ned Norsk Teater og Orkesterforening (NTO) og Synovate lager vi et Markedsseminar i Oslo i september. Et absolutt must for kulturvirksomheter som vil styrke sin kompetanse innen sponsorfaget!

Besøk oss gjerne på Facebook og Twitter (følg lenke via nettsidene våre) og spre gjerne budskapet til personer dere kjenner som har interesse av kultur og næringsliv!

I august kjører vi en kampanje for å få nye medlemmer. Kjenner du noen som du syns burde bli medlem, så la oss få et tips om hvem det er. Vi ville sette utrolig pris på en slik hjelp fra deg!

Til dere som er medlemmer: Takk for at du støtter vårt arbeid gjennom å være medlem! Medlemskontingenten utgjør en helt nødvendig del av vår driftsøkonomi, og som medlem styrker du vår legitimitet og innflytelse.

Vårens store tilbakeslag for oss er at Elizabeth har blitt syk. Vi ønsker henne kraft og mot til å stå i kampen. Vi vet at dere er mange der ute som sender henne sine beste tanker. Fortsett med det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar