fredag 19. juni 2009

Lille speil på veggen der...

Alle som besøker våre nettsider har utvilsomt fått med seg at Forum for Kultur og Næringsliv for første skal gi ut priser for beste samarbeid med Innovasjon Norge i august -- den 25. Vi er nær dead line for innsending av kandidater og jeg er glad for å meddele at pr har vi over 30 svært gode kandidater, og mange potensielle vinnere! Kvaliteteten på casene er svært høy, og spredningen på type samarbeid er inspirerende.


Men hvorfor ønsker vi å gi ut priser nå? Vi har flere grunner. For det første er det på tide og prøve å samle de ulike varianter av samarbeid til inspirasjon for andre. På høsten vil vi lage caser av nominasjonene og tilgjengeliggjøre dem i en eller annen form.

For det andre trenger vi å feire mer. Kanskje spesielt de bedriftene som har vært foregangseksempler og trodd på og lykkes med kultursamarbeid.

For det tredje er det viktig å demonstrere at for at kultur og næringsliv kan være en lykkelig match, så kreves mye hardt arbeid, og gjensidige forståelse og respekt. Det handler ikke bare om at kulturlivet lykkes med å sikre finansieringshjelp gjennom å sikre seg en sponsoravtale.

Skrevet av Elizabeth 19.06.09

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar